Winkelmandje 0

De webstore is weer live! + Nieuwe titels

#DZEDM #OOZI Algemeen Hannah Goldschild Insturen Mira Noir Webstore

 

Het is even stil geweest, terwijl we achter de schermen druk bezig waren met het opzetten van deze nieuwe webstore omgeving en de daarbij horende back-end handelingen en store-functionaliteiten. Nu zijn we live - en te bekijken op onze nieuwe url www.welovefanfiction.com! We are super excited :-)

Onze eerste verhalen - Onzichtbaar op z'n Iers van Mira Noir, en De Zon en de Maan van Hannah Goldschild, zijn inmiddels ook hier te bestellen! Daarnaast komen er in de komende maanden een drietal nieuwe titels aan; met nog een stuk of wat titels voor de maanden erna. Blijf dus goed deze website in de gaten houden voor alle nieuwe titels die we toevoegen!

Wat je trouwens ook nog kunt doen (en dit mag altijd!) - heb jij onlangs een leuk fanfictie verhaal gelezen? Of wellicht zelf geschreven? We lezen het ook graag, en ook tips zijn van harte welkom! Via author@fanflicks.nl kun je ons altijd bereiken, en we beloven je dat hoe dan ook één van onze redacteurs persoonlijk zal reageren. We hopen snel van je te horen!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.