Winkelmandje 0

Persinformatie voor 'Onzichtbaar op z'n Iers'

#OOZI Fanflicks Milestone Mira Noir Persbericht

PERSBERICHT 

Amsterdam, 24 november 2015

Nadat haar verhaal al meer dan 250,000 keer gelezen was op schrijvers community Wattpad, werd de 21-jarige Mira Noir (pseudoniem) in 2015 voor het eerst benaderd door fan fictie uitgeverij Fanflicks.

Ik zal maar meteen bekennen dat ik een rare obsessie heb met fictieve personages en zelfverzonnen werelden - waardoor ik ook een voorliefde heb voor schrijven en lezen. In mijn vrije tijd verzamel ik graag boeken, kalk ik poppetjes neer in mijn schetsboeken en blader ik geschriften door om meer te weten komen over oude beschavingen,” zo omschrijft de rechtenstudente zichzelf.

Een belofte die waar wordt gemaakt in haar debuut: Onzichtbaar op z’n Iers is een opmerkelijke young adult titel, waarin avontuur, drama, bovennatuurlijke werelden en romantiek elkaar in een razend tempo afwisselen.

Onzichtbaar op z'n Iers vertelt het verhaal van de 16-jarige Sarah. Sarah krijgt een enorme verrassing als haar wens uitkomt… Popster Niall Horan van de boy band One Direction verschijnt ineens in haar leven! Het probleem? Zij is de enige die hem kan zien. Niemand gelooft haar, terwijl de hele wereld op zoek is naar de vermiste Niall! Hoe kan dat allemaal?

Samen met haar twee beste vrienden, en met behulp van de mysterieuze Alex, gaan Sarah en Niall op een meeslepend avontuur om Nialls leven – en Sarahs wereld – weer in orde te krijgen.

Onzichtbaar op z’n Iers is het eerste verhaal van Fanflicks, een jonge uitgeverij uit Amsterdam die zich specialiseert in het uitgeven van fan fictie verhalen. Fanfictie is een relatief nieuwe stroming in de hedendaagse literatuur, bestaande uit unieke verhalen die real world beroemdheden combineren met fictionele verhaallijnen.

Fans die dergelijke verhalen schrijven, doen dit uit een passie voor zowel schrijven als hun idolen, met geen enkel ander belang dan het delen van hun fantasieën voor het plezier van verwante zielen. Fanflicks is fan van deze fans, en heeft het haar missie gemaakt om hun verhalen te verspreiden naar een groter publiek.

Fanflicks wil met de winst die gemaakt wordt op de verhalen schrijvers nog meer ondersteunen: door hen gratis workshops, trainingen en lezingen aan te bieden. Daarnaast wordt met de aankoop van elk boek Stichting Make-A-Wish Nederland gesponsord, die 10% van de verkoopprijs van elk verhaal ontvangt. Op die manier laat Fanflicks niet alleen de wens van haar schrijvers, maar ook de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen.

Onzichtbaar op z’n Iers (Mira Noir) is voor € 6,49 als paperback of e-boek verkrijgbaar via www.fanflicks.nl. 10% van de verkoopprijs gaat naar Stichting Make-A-Wish Nederland.

----------
Niet voor publicatie:
Mira Noir is beschikbaar voor (e-mail/telefonische) interviews. Ook kunnen wij op aanvraag boeken leveren voor recensies en/of weggeefacties.

Voor meer informatie: Sharai Hoekema (sharai@fanflicks.nl)Nieuwer bericht


  • Cathy op

    presented by famous papers writing services could be detected by high school students in web. Thence, that’s possible to purchase term papers very ch&bt.&nasp;enbsp;perm paper


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.