Winkelmandje 0

Introducing.. 3 nieuwe schrijfsters!

Anne Schlaepfer Elke Cremers Fanflicks Laurianne Aerts Schrijvers Social Media

Onlangs hebben we weer een aantal nieuwe schrijfsters toegevoegd aan onze line-up! Yay! Deze dames schrijven over van alles en nog wat - van voetbal tot acteurs en van fantasy tot aan 5 Seconds of Summer!

Als eerste stellen we je graag voor aan.. Anne Schlaepfer! Anne heeft een  voorliefde voor voetbal, en is fan van Ajax Amsterdam - haar verhalen gaan dan ook vaak over spelers van deze club! Haar trilogie Derby, die wij gaan uitgeven, gaat over Viktor Fischer en Mila, zijn buurmeisje.

Verder houdt Anne zelf ook van sporten, en design. Ze studeert dan nu ook Grafische Vormgeving - en is al druk bezig met het ontwerpen van haar cover artwork! Volg haar Facebook fanpagina hier!

Rond dezelfde tijd heeft Elke Cremers ook een contract bij ons getekend, voor de uitgave van haar verhaal Bloedprint - een fanfictie met bovennatuurlijke elementen, met Ian Somerthaler van de Vampire Diaries in de hoofdrol (en nog een kleine bijrol voor een zeker bandlid van 5 Seconds of Summer!)

Elke studeert Film- en Literatuurwetenschappen aan de universiteit van Leiden, en wil later graag bij een filmmaatschappij of uitgeverij werken - en in de tussentijd ook haar eigen boeken blijven schrijven! Volg hier op Facebook haar belevenissen én de updates over Bloedprint!

Als laatste stellen we graag Laurianne Aerts voor, onze eerste Belgische schrijfster! Zij is de schrijfster van allerlei fanficties over de band 5 Seconds of Summer. Eén van deze, Fangirl, zal begin volgend jaar uitgegeven worden. Dit verhaal is verschenen op Quizlet, waar het al snel veel volgers kreeg - en het succes heeft geleidt tot de totstandkoming van dit boek!

Droomleven van een Fangirl (werktitel) is haar eerste boek dat bij Fanflicks zal uitkomen; en vertelt het verhaal van Olivia, een doodnormaal meisje die in haar vrije tijd graag fanfictie verhalen over haar favoriete boyband schrijft. Als ze een wedstrijd wint waardoor ze deze band mag ontmoeten, en dan blijkt dat zij haar verhalen ook lezen, lijkt het erop dat sommige dingen niet alleen maar in fanficties kunnen gebeuren... Klik hier voor haar Facebook pagina!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.