Winkelmandje 0

Introducing: Nikki Pommer

Fanflicks Nikki Pommer Schrijvers Social media

Nog vlak voor het einde van het jaar, hebben we een nieuwe schrijfster mogen verwelkomen! Nikki Pommer is wellicht al een bekende voor sommigen, door haar verhalen op Wattpad. Ze stelt zich graag even voor:

"Ik ben geboren op 16 november in 1997. Mijn passie voor schrijven begon al vroeg - toen ik zelf nog niet goed genoeg kon schrijven, beeldde ik al mijn verhalen uit door toneelstukjes op te voeren, en schreef mijn moeder de verhaaltjes op (achteraf vraag ik me af of ze toen wel echt alles heeft opgeschreven - en niet net alsof deed). Mijn passie voor muziek is rond diezelfde leeftijd ontstaan. Dit uitte ik door High School Musical dansjes te leren, en deze op te voeren voor mijn knuffels met een heuse mini–gitaar (die het helaas niet tot nu heeft gered). 

In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar, of drum ik, of doe ik pogingen om piano te spelen (die me tot nu toe nog redelijk goed af gaan). Ook speel ik mondharmonica, en maak ik mijn eigen muziek via Garageband. Daarnaast schrijf ik op Wattpad – fanficties, korte verhaaltjes, en teksten voor liedjes. Verder lees ik ook heel graag – met een voorkeur voor Engelse verhalen, of fanficties, natuurlijk! Verder spendeer ik veel van mijn tijd aan het volgen van voetbal, of het kijken ervan. Ik heb het ooit ook zelf gespeeld, maar ik kwam er al snel achter dat ik niet zo van de sportieve kant ben, haha. Ajax is mijn favoriete club, als sinds dat ik klein was. Dus toen ik het boek Derby op Wattpad vond, was ik helemaal blij! 

Het schrijven van fanficties begon eigenlijk door de grote hoeveel artiesten waar ik fan van ben. Mijn helden zijn Justin Bieber, The Jonas Brothers (helaas niet meer als band te bewonderen), 5SOS en One Direction. Zij maken dan ook de muziek waar ik op dit moment het meest naar luister; maar ook Michael Jackson, Big Time Rush en Amy Winehouse vind ik geweldig. Een best uiteenlopende smaak, maar dat vind ik niet erg ;).

Ik ben ook dol op series. Mijn absolute favoriete serie is Teen Wolf, maar ik kijk ook graag naar PLL, Once Upon a Time, Orphan Black, Prison Break - en op dit moment kijk ik veel Breaking Bad.”

Nikki
zal bij ons haar versie van de (moderne) Titanic uitgeven, met een aantal leden van One Direction in de hoofdrol; en daarna haar verhalen over Justin Bieber en Dylan O’Brien van Teen Wolf. Je kunt haar al volgen via haar Facebook pagina: facebook.com/nikkipommerbooks!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.