Winkelmandje 0

Nieuwe schrijfster getekend!

#Rejects Anne van Driel Fanflicks Schrijvers Social media

Camille, kun je even met mij meekomen?’ Mijn hoofd schoot naar de deur van de klas terwijl ik langzaam rood werd. Nu komt het, dacht ik bij mezelf. Waarom moesten ze me tijdens de les roepen? 
‘Camille?’ Ik knikte snel en stond op. ‘Neem je tas maar mee,’ de decaan keek naar mijn tas. Met een rood hoofd stopte ik zo snel mogelijk alle spullen in mijn tas. 
‘Oe, ben je stout geweest?’ De jongens aan de andere kant van de klas begonnen te lachen. Ik zat altijd achter in de klas zodat ik niet opviel. Ik wilde de aandacht niet trekken, maar op een of andere manier wisten ze mij altijd weer te vinden. Ik deed mijn rugzak op mijn rug en liep zo snel mogelijk de klas uit. ‘Zorg dat je niet geschorst wordt,’ weer dat gelach. 
Ik haatte ze, ik haatte ze zo ongelofelijk erg. Ze zeiden dat ik geen vrienden had, dat ik die niet kon krijgen. Niemand wilde met mij omgaan, want ik was altijd alleen maar stil. Niemand kende mijn stem, maar dat hoefde ook niet. Zij wisten niet waarom ik nooit iets zei. Zij wisten helemaal niets van mij, daar hield ik me aan vast. Ik wilde niet eens vrienden, ik had ze niet nodig. De decaan sloot de deur achter me, maar zei niets."
Wat dit is? De opening van deel 1 van Rejects, het verhaal dat Anne van Driel bij ons uit gaat geven! Eerder deze week hadden we een afspraak met Anne en haar enthousiaste zus Linda om over haar verhalen te praten – met als resultaat dat ze een contract bij ons heft getekend.

Dit verhaal, wat vooralsnog uit twee delen bestaat, gaat over Camille, een meisje met problemen op school; en een zekere Michael Clifford… Wil je alvast wat lezen? Je kunt Anne’s Wattpad account vinden via @Mystorytotell. Ook is haar gloednieuwe auteurspagina online en hier te vinden.


Ouder bericht Nieuwer bericht


  • Gracyn op

    The exepitrse shines through. Thanks for taking the time to answer.

  • WilliamNaf op

    I am so grateful for your forum topic.Much thanks again. Will read on… Mchorse


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.