Winkelmandje 0

Boekpresentatie Solange Litjes in Wijchen

#InDeNacht Boekpresentatie Fanflicks Solange Litjes

Net als ik hem een goedkeurend schouderklopje wil geven, klinkt er een gruwelijke harde piep. Paniekerig gooi ik mijn handen tegen mijn oren. Overal om ons heen beginnen lampen te knipperen – en ik hoor nu ook een soort sirene loeien, terwijl er boven de deur een rood zwaailicht aanspringt.
‘OH, SHIT!’ gilt Indy uit.
‘WEGWEZEN, NU!’ roept Kaj en hij rent al voor ons uit.

Een stuk van het fragment wat onze auteur Solange Litjes voorlas tijdens haar boekpresentatie gisteren in Wijchen! Benieuwd waar dit stuk van 'In De Nacht' tot leidt? En wil je filmpjes en foto's van deze gezellige middag zien? Kijk dan snel hier voor een sfeerbeeld; met hieronder alvast wat voorproefjes...Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.