Winkelmandje 0

Fragment 1: 'Een Recept voor Succes' (p.21)

#Recept Fanflicks Fragment Hannah Goldschild

Maak kennis met het nieuwste onderdeel op onze website, waar we - speciaal voor de twijfelende bezoekers! - korte fragmenten van onze boeken plaatsen. Zo kun je je alvast wat inlezen, om erachter te komen of de schrijfstijl én het onderwerp van het boek wat je in gedachten hebt bevalt!

We trappen af met een fragment uit Hannah Goldschild's tweede boek Een Recept voor Succes (die je hier kunt vinden). Dit fragment komt uit het stuk waar Scarlett, na haar meedogenloze column over One Direction, de boyband voor een interview onder ogen moet komen...

-----

‘Nog een vraag dan, tot slot,’ zei ze. Ik bestudeerde haar gezicht, het bewegen van haar lippen: vol en lippenstiftrood. Ze mompelde alleen nog, het was bijna geen praten meer. Ze durfde niet meer. ‘Een vraag die we door onze lezers hebben laten insturen, via onze website. Waar hebben jullie op dit moment het meeste zin in?’ Ik zag hoe ze verwachtingsvol haar donkere ogen naar ons oprichtte. Ze zei niets, maar haar lichaam schreeuwde dat ze hopeloos toe was aan pauze.

De andere jongens wisselden veelbetekenend een paar blikken, ik zag guitige lachkuiltjes in Harry’s wangen verschijnen, en ik wist meteen welke kant dit op zou gaan.
Harry: ‘Louis.’

Louis: ‘Bratwurst,’ terwijl hij met een bloedserieus gezicht aan zijn neus krabde.
Niall: ‘Eten.’
Liam: ‘Ik heb wel zin in slapen, eigenlijk...’

Waarop Niall ‘met een meisje?’ brulde, en Louis meteen gierde: ‘Nee, met mij!’
Plotseling blikte ze mijn kant op. Ik wist dat zij wist dat ik naar haar keek; en haar in stilte bestudeerde. Achteloos ging ik wat rechterop zitten. ‘En jij, Zayn?’ mompelde Harry, pretlichtjes in zijn ogen.

‘Eh,’ antwoordde ik, zachtjes grinnikend, ‘weet ik veel. Een sigaret?’ Meteen ontspande Mulrooney haar schouders en verdween de krampachtige glimlach van haar lippen – ze was overduidelijk dodelijk opgelucht dat dit interview voorbij was.

Maar wat had ze dan verwacht? Een interview dat gemakkelijk zou gaan? Een interview gevuld met verrassende, verfrissende antwoorden? Na wat zij over ons geschreven had?Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.