Winkelmandje 0

Fragment 14: 'Lief Dagboek' (p. 18)

#LiefDagboek Fanflicks Fragment Solange Litjes

In Solange Litjes' Lief Dagboek lezen we mee in het dagboek van Allison, een onzekere tiener die, als reactie op een filmpje waarin ze met haar beste vriendin Chantal zingt, een berichtje krijgt van een van haar idolen. Nadat ze deze Luke ook in het echt ontmoet, lijkt er al snel een vonk over te slaan. Zal deze romance een kans van slagen hebben?

In dit stukje beseft Allison zich net dat Luke gereageerd heeft op hun filmpje, en vertrouwt ze haar enthousiasme en ongeloof toe aan haar trouwe dagboek.

-----

"Lief dagboek,

OMG. Omg, omg. Omg, omg. Omg.

Omgomg. Aaaaaaaahhhh. Whaaaaaaaaaaa.

Daar ben ik weer - en ik heb niemand om op dit moment tegen te flippen. Alleen Chantal, maar die is nu bij haar oma, dus die val ik liever niet lastig. Maar, OMG.

LUKE HEMMINGS HEEFT GEREAGEERD OP ONZE KEEK!!!!

‘Super goede cover! Jullie zijn leuke meiden! X’

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh!

Ik tril nog steeds. Ik heb al tien screenshots genomen, en het bekeken op mijn laptop, op mijn iPod en op mijn telefoon, maar het staat er echt! Hij heeft echt gereageerd!

Het is ook nog eens de echte Luke Hemmings, dat weet ik zeker – want er staat een vinkje achter zijn naam. Dus niet iemand die heel zielig zijn account gekopieerd heeft, om mensen zoals ik een hartaanval te bezorgen.

Mijn hele Twitter-feed staat vol met meiden die jaloers op ons zijn. Ik krijg om de minuut een tweet waarin iemand helemaal uit zijn dak gaat. (Al zijn niet alle tweets even leuk, moet ik toegeven. Er zitten ook wat gemene berichtjes tussen.) En mijn followers zijn ineens omhoog geschoten van 297 naar 415!

Ik twijfel of ik hem een tweet moet sturen om hem te bedanken voor zijn reactie, maar die zal hij waarschijnlijk toch niet zien. Daarnaast wil ik hem ook niet lastig vallen. Zijn mentions zullen toch al wel helemaal vol staan. Eigenlijk durf ik hem niet eens iets terug te sturen. Wat als hij het wel ziet? 

Het liefst zou ik de reactie uitprinten en inlijsten. Dan kan ik het op mijn kamer hangen, want - OMG! Gewoon het feit dat er een beroemd iemand naar mijn keeks kijkt! 

Wacht! Misschien heeft hij al die andere keeks dan ook wel gezien! Oh God, ik word er spontaan zenuwachtig van. Wat als hij alles gezien heeft? Bijvoorbeeld de keek waarin Chantal en ik zijn gaan schaatsen, en ik keihard onderuit gleed, recht op mijn achterste? Of de keek waarin ik een banaan eet, die zo uit mijn handen glipt en een mega vlek achterlaat op mijn broek?

Dit gaat echt nergens meer over. Ik ben gewoon te slap om überhaupt een tweet terug te sturen. Ik heb echt geen idee wat ik moet zeggen. Wat moet ik sturen? Help!"Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.