Winkelmandje 0

Fragment 3: 'Droomleven van een Fangirl' (p.33)

#Fangirl Fanflicks Fragment Laurianne Aerts

Dit ontzettend grappige fragment komt uit Laurianne Aerts' debuut Droomleven van een Fangirl (hier te bestellen) - op het moment dat protagonist Olivia voor de eerste keer haar helden ontmoet, de jongens van 5 Seconds of Summer. Haar vader zet al goed de toon, waarnaar het volgende moment volgt...

-----

‘Papa!’ roep ik en sta ook snel op uit mijn stoel.
‘Oh mijn God, het spijt me zo,’ mompel ik en kijk naar Ashton. ‘Maar, oh God, jij bent Ashton. En jij bent Luke, en jij bent Michael en jij Calum en, oh God.’ Ik kijk de vier jongens in shock aan. ‘Wel, volgens je t-shirt ben ik niet Ashton Irwin,’ lacht Ashton.
‘Oh mijn God, ik - oh, ik...’
‘Ze draait door!’ lacht Luke. ‘Doe iets!’ Hij stoot Ashton aan, waardoor hij een stap dichter naar mij toe zet. Ik kijk naar hem op (die jongens zijn gigantisch, ik bedoel?) en kijk dan langzaam naar mijn vader, die Ashton met half dichtgeknepen ogen aankijkt.
‘Het spijt me zo van mijn vader,’ zeg ik zacht. Ashton lacht en schud zijn hoofd. Oh God, zijn lach klinkt in het echt nog beter. ‘Ik, oh jee.’
‘Kom hier,’ lacht hij en geeft me een knuffel.
Ik verstijf even, maar knuffel hem dan terug, terwijl in mijn hoofd alles nog in grote paniek is. Iets als ‘OH MIJN GOD ASHTON IRWIN GEEFT ME EEN KNUFFEL EN IK GA ZE ALLEMAAL KNUFFELEN IK KAN DIT NIET AAN.’ Maar van buiten ben ik gewoon een enorm verlegen meisje die met grote ogen haar idolen aanstaart.
De vier jongens zien er ontzettend goed uit: elk met zwarte skinny jeans aan, bij Michael en Calum met scheuren op hun knieën. Verder heeft Calum een zwarte tanktop aan, Michael een wit t-shirt, Luke een zwart t-shirt en Ashton een geruite blouse. ‘We hebben erg genoten van je fanfictie,’ grijnst Michael dan.
Mijn ogen worden nog groter en mijn wangen nog roder. ‘Wacht, wat?’ Verward kijk ik ze aan.
‘Ja, je verhalen, over ons,’ lacht Calum. ‘Ze zijn geweldig.’ Hij knikt om zijn woorden kracht bij te zetten.
‘Menen jullie dit serieus?’ mompel ik zacht. ‘Jullie hebben - oh God.’Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.