Winkelmandje 0

Fragment 5: 'Vergeet-me-niet' (p. 165)

#Vergeet-Me-Niet Fanflicks Fragment Laurianne Aerts

Onlangs kwam het tweede boek van Laurianne Aerts uit, getiteld Vergeet-me-niet. Hierin staat Scarlett centraal, een tienermeisje die na eindeloze verhuizingen eindelijk weer terug is op haar geboortegrond: in Sydney, Australië. Echter is ze er nog niet zo van overtuigd dat ze daar weer zonder problemen zal passen. Al doet haar klasgenoot Michael Clifford er alles aan om haar welkom te laten voelen... 

In onderstaand fragment lees je een stukje over het eindejaarsbal op haar nieuwe school. Benieuwd naar hoe dit verder gaat? Bekijk het boek hier

-----

Vanavond was het zover: het eindejaarsbal! Ik dacht werkelijk dat ik mijn eindejaarsbal niet eens zou meemaken, omdat ik zo laat in het jaar nog naar een andere school moest gaan. Daarom ben ik ook super gelukkig dat ik wel kan gaan, aangezien ik het voor geen goud zou willen missen.

Hoewel velen me zullen tegen spreken en zeggen dat het niet eens de moeite waard is, heeft het voor mij een grote betekenis. Eindelijk kan ik mijn ietwat turbulente schoolcarrière afsluiten, en dat met een groot feest.

Ik heb wat eerder in de week met Olivia voor jurken gewinkeld. Na een heleboel winkels en verschillende soorten jurken te hebben gepast, vonden we allebei onze jurk voor het bal. De hele zoektocht was dan toch voor niets geweest.

Olivia gaat met Ashton, natuurlijk. Ik heb haar ook voorzichtig naar Merissa gevraagd, maar zij weet er nog minder van als mij: niets, dus. Olivia vertelde me dat Merissa ‘voor haar tijd was’, en dat Ashton er daarom ook niet over wil praten. Niemand lijkt te weten waar Merissa is, wat mij doet vermoeden dat ze misschien niet eens hier is – en dat Calum Michael gewoon op stang wilde jagen. Dat zie ik Calum nog wel doen, jammer genoeg.

Op dat moment word ik uit mijn gedachten gehaald door de deurbel, en snel loop ik naar de voordeur toe.Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.