Winkelmandje 0

Herziene uitgave 'Onzichtbaar op z'n Iers'

#OOZI Cover Fanflicks Mira Noir Schrijvers

Over enkele weken zal de tweede, compleet herziene, editie van Mira Noir's Onzichtbaar op z'n Iers bij ons verschijnen. Bijzonder, aangezien het ons eerste uitgegeven boek als uitgeverij was - inmiddels ruim 2 jaar geleden.

Dit verhaal gaat over Sarah Hart, die bij het vallen van de eerste sneeuwvlokken van het jaar een wens doet - al verwacht ze nooit dat deze zal uitkomen. Toch wordt ze de volgende dag wakker naast de enige echte Niall Horan, die net als zij geen idee heeft hoe hij in haar kamer – en bed – is beland.

Al snel komen zowel Niall als Sarah erachter dat zelfs een onschuldige wens catastrofistische gevolgen kan hebben. Niet alleen is Niall onzichtbaar voor de rest van de wereld, waardoor er een enorm politieonderzoek loopt naar zijn vermissing, ook is er nog een kans dat hij in deze staat zijn leven verliest door mysterieuze mist-wezens.

Ondergedompeld in een bovennatuurlijke wereld waar ze nooit eerder vanaf geweten hebben, gaan ze met behulp van de schuwe Alex en Sarahs beste vrienden op zoek naar een manier om Niall weer zichtbaar te krijgen. Maar als blijkt dat hier een grote prijs aan hangt, is het nog maar de vraag of ze die kunnen betalen…

Omdat het verhaal compleet herschreven is, in een modernere én volwassenere versie, hoort daar ook een nieuwe cover bij. Dus bij deze presenteren we vol trots: de nieuwe kaft van Mira Noir's Onzichtbaar op z'n Iers!

 Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.