Winkelmandje 0

Ontbinding contract Nikki Pommer

Algemeen Fanflicks Nikki Pommer Planning

We hebben helaas iets minder goed nieuws. Het is al een tijdje stil geweest rondom Nikki Pommer en de verhalen die wij van haar zouden uitgeven, waaronder een moderne versie van de Titanic - waarvan wij druk bezig waren met het edit-proces.
 
Enkele tijd geleden heeft Nikki ons benaderd en aangegeven dat zij liever niet verder wenst te gaan in dit proces. Wij hebben ons best gedaan om een oplossing te vinden waarbij we alsnog de beloofde verhalen konden afronden zodat jullie deze alsnog konden lezen, maar helaas heeft dit geen resultaat gehad.
 
Daarom moeten wij tot onze spijt bekend maken dat ons contract met Nikki ontbonden is, waardoor zij in de toekomst niet langer actief zal zijn als schrijfster bij Fanflicks. Het verhaal met als werktitel 'Titanic 2' zal hierdoor, in tegenstelling tot onze eerdere aankondigingen, niet meer verschijnen voor het grote publiek.
 
Het liefst hadden wij jullie vrolijker nieuws over dit project kunnen geven, maar helaas is het niet anders. Wij wensen Nikki alle succes van de wereld in haar toekomstige activiteiten en bezigheden; en willen haar ontzettend bedanken voor haar positieve energie en het enthousiasme waarmee ze niet alleen haar eigen projecten, maar ook die van haar mede-schrijfsters promootte.
 
We hopen op jullie begrip in deze - en geen nood, er zijn alsnog heel veel andere mooie verhalen onderweg, voor jullie om van te genieten!


Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.