Winkelmandje 0

Onthulling kaft 'Superhelden'

#Superhelden Anne van Driel Cover Fanflicks Schrijvers

Over een paar weken verschijnt het debuut van Anne van Driel, getiteld Superhelden - een absolute aanrader! En nu mogen we dan ook eindelijk de ge-wel-di-ge kaft hiervoor bekendmaken! Met veel tromgeroffel... hierbij dan, de kaft van Superhelden! Wat zou het thema van dit boek toch zijn?

In Superhelden draait het om superhelden Colour Clifford en Prince Charming. Althans, volgens Camille – een zeventienjarig meisje die deze karakters dagelijks tegenkomt in haar hoofd. Als een enorme fan van superheldverhalen, met name die van Marvel en DC, vergelijkt ze hier alles en iedereen in haar dagelijkse leven mee; om dit vervolgens te gebruiken in haar eigen stripverhalen.

Zo redt Luke, een jongen die bij haar op school zit, haar steeds opnieuw van haar eigen gedachten en demonen, die haar sinds een traumatische gebeurtenis in haar verleden achtervolgen. Met zijn fladderende cape en stoere uitstraling weet deze Prince Charming haar steeds weer uit allerlei benarde situaties te redden.

Al voelt Camille zich echter steeds meer aangetrokken tot de mysterieuze, donkere Michael Clifford – die alle kleur uit een ruimte kan laten verdwijnen. Maar is hij nu de superheld of de bad guy in haar verhaal?Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.