Winkelmandje 0

Persbericht: 'Bloedprint' van Elke Cremers

#Bloedprint Elke Cremers Fanflicks Milestone Persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 25 januari 2016

Het begon met een droom. Nadat Elke Cremers (1997) in haar slaap bezocht werd door een meisje die een politieagent omver blies, ontstak er een vonkje in haar schrijfstersbrein. Bloedprint was geboren, en nadat de eerste hoofdstukken erg vaak gelezen werden op de schrijvers community Wattpad, besloot Elke om door te schrijven.

Ik wil al mijn lezers op Wattpad ontzettend bedanken. Zonder hen was ik nooit zover gekomen! Door alle comments en votes werd ik nog verder gemotiveerd om de wereld van Charlie tot leven te laten komen,” zo vertelt ze over de support die ze kreeg van haar volgers.

Het tot leven laten komen van de karakters van haar verhaal is deze getalenteerde schrijfster ook zeker gelukt: Bloedprint is een spannende, intrigerende young adult titel, vol met mysterieuze gebeurtenissen en actie-scenes die de lezer op het puntje van zijn stoel houden. In het verhaal leren we Charlotte O'Connel kennen: op het oog een doodnormaal meisje. Ze draagt zwarte Vans, heeft in een opstandige bui haar lange lokken pastelroze geverfd, en reageert alleen op de naam Charlie. Maar schijn bedriegt…

Ze is verworven in een web vol met Reva’s, bloedkrachten, zielsverwanten, en haar eeuwige vijand – de Melias, die haar hele leven lang al op haar jagen door haar bovennatuurlijke krachten, die ze van haar willen overnemen. Wanneer Charlie op een dag een bus in rent, voor de zoveelste keer opgejaagd, gebeurt er iets onverwachts: ze komt terecht in het dorp Arons, waar ze al haar krachten moet aanspreken om onverwachte – maar niet direct ongewenste – gasten in haar leven op afstand te houden.

Bloedprint is een nieuwe titel van Fanflicks, een jonge uitgeverij uit Amsterdam die zich specialiseert in het uitgeven van fan fictie verhalen. Fan fictie is een relatief nieuwe stroming in de hedendaagse literatuur, bestaande uit unieke verhalen die real world beroemdheden combineren met fictionele verhaallijnen.

Fans die dergelijke verhalen schrijven, doen dit uit een passie voor zowel schrijven als hun idolen, met geen enkel ander belang dan het delen van hun fantasieën voor het plezier van verwante zielen. Fanflicks is fan van deze fans, en heeft het haar missie gemaakt om hun verhalen te verspreiden naar een groter publiek.

Fanflicks wil met de winst die gemaakt wordt op de verhalen schrijvers nog meer ondersteunen: door hen gratis workshops, trainingen en lezingen aan te bieden. Daarnaast wordt met de aankoop van elk boek Stichting Make-A-Wish Nederland gesponsord, die 10% van de verkoopprijs van elk verhaal ontvangt. Op die manier laat Fanflicks niet alleen de wens van haar schrijvers, maar ook de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen.

Bloedprint (Elke Cremers) is voor € 7,50 als paperback of e-boek verkrijgbaar via www.fanflicks.nl. 10% van de verkoopprijs gaat naar Stichting Make-A-Wish Nederland.

----------
Niet voor publicatie:
Elke Cremers is beschikbaar voor (e-mail/telefonische) interviews. Ook kunnen wij op aanvraag boeken leveren voor recensies en/of weggeefacties.

Voor meer informatie: Sharai Hoekema (sharai@fanflicks.nl)Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.