Winkelmandje 0

Persbericht: Op een Australische roadtrip

#DKVDZ Fanflicks Hannah Goldschild Milestone Persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 23 augustus 2017 

‘Ik heb nog nooit in zo weinig tijd een heel verhaal uitgelezen,’ zei de Quizlet-lezer Spaceless na het lezen van Hannah Goldschild’s De Kleuren van de Zon. Dit verhaal leest dan ook weg als de spreekwoordelijke trein, die in dit geval dwars door Australië raast – in de vorm van Margaret en haar twee beste vriendinnen, in een oud Volkswagen busje.

Met een koelbox vol Cherry Cola en een handschoenenkastje gevuld met cd’s beginnen ze aan een lang-geplande roadtrip. Na een aantal dagen vol natuur, benzinepompen en campings eindigt dit avontuur echter abrupt langs een snelweg in de middle-of-nowhere, wanneer er vlak voor hun neus een busje tegen de vangrail knalt.  

De inzittenden blijken een aantal jongens die op weg zijn naar Sydney. Omdat hun auto total loss is, bieden de meiden hen een lift aan in de Greasy Honker – niet wetende dat dit een draai aan hun vakantie zal geven die ze van tevoren niet hadden zien aankomen…

Inmiddels het derde boek van Goldschild, is De Kleuren van de Zon een heerlijk stukje zomers leesgenot; waarin de opvallende hoofdkarakters en de beeldende omschrijvingen van het Australische landschap afsteken tegen voorgaande titels van deze schrijfster. Met een hoofdrol voor Niall Horan en zijn voormalige One Direction bandleden, is het een sterk staaltje van hedendaagse cultuur geplaatst in een op het eerste gezicht contrasterende wereld. 

De Kleuren van de Zon is een nieuwe titel van Fanflicks, een uitgeverij die zich specialiseert in het uitgeven van fan fictie verhalen. Fan fictie is een relatief nieuwe stroming in de hedendaagse literatuur, bestaande uit unieke verhalen die real world beroemdheden combineren met fictionele verhaallijnen.

Fans die dergelijke verhalen schrijven, doen dit uit een passie voor zowel schrijven als hun idolen, met geen enkel ander belang dan het delen van hun fantasieën voor het plezier van verwante zielen. Fanflicks is fan van deze fans, en heeft het haar missie gemaakt om hun verhalen te verspreiden naar een groter publiek.

Fanflicks wil met de winst die gemaakt wordt op de verhalen schrijvers nog meer ondersteunen: door hen gratis workshops, trainingen en lezingen aan te bieden. Daarnaast wordt met de aankoop van elk boek Stichting Make-A-Wish Nederland gesponsord, die 10% van de verkoopprijs van elk verhaal ontvangt. Op die manier laat Fanflicks niet alleen de wens van haar schrijvers, maar ook de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. 

De Kleuren van de Zon (Hannah Goldschild) is voor € 7,50 als paperback verkrijgbaar via www.fanflicks.nl.

-----

Niet voor publicatie: 

Hannah Goldschild is beschikbaar voor (e-mail) interviews. Ook kunnen wij op aanvraag boeken leveren voor recensies en/of weggeefacties.

Voor meer informatie:
Sharai Hoekema (pers@fanflicks.nl)Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.