Winkelmandje 0

Persbericht: release 'Recept voor Succes'!

#Recept Fanflicks Hannah Goldschild Milestone Persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 18 april 2016

Van auteur Hannah Goldschild (1996, bekend van haar eerste titel De Zon en de Maan) verschijnt vandaag haar tweede boek. Ook dit verhaal is geboren op de schrijverswebsite Quizlet, en was aldaar haar eerste One Direction fanfictie verhaal, wat voor de schrijfster een extra lading meegeeft aan dit boek:

Een Recept voor Succes" was mijn allereerste One Direction-fanfiction, en voelt voor mij daarom heel eigen en speciaal. Om zo'n verhaal met andere mensen te delen is best spannend, maar ik ben er daarom ook extra trots op dat het zo mooi geworden is,” zegt ze hierover.

Dit verhaal heeft ze toentertijd geschreven met haar favoriet - Zayn Malik - in de hoofdrol. Alhoewel deze bad boy van de succesvolle boyband inmiddels zijn eigen weg is gegaan, stopte dit Hannah niet om hem – en deze gebeurtenis – alsnog in haar verhaal te verwerken: Een Recept voor Succes is dan ook een dynamische, verassende young adult roman die zijn eigen versie van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar binnen de boyband geeft.

Journaliste Scarlett Mulrooney lijkt haar leven helemaal op orde te hebben: ze is journaliste bij het muziekblad Patterns, waar ze in elke editie ook haar eigen column heeft. Deze schrijft ze geregeld vol met haar felle meningen en ongezouten kritiek, wat eigenlijk altijd goed lijkt te gaan – totdat ze haar vingers brandt aan een popfenomeen waar ze beter vanaf had kunnen blijven: de boyband One Direction.

Als ze hen kort daarna ook nog onder ogen moet komen voor een interview, komt ze erachter dat persvrijheid niet zo voor de hand ligt als ze altijd gedacht had – en dat een van de bandleden, de mysterieuze Zayn, haar meer raakt dan ze verwacht had. Het probleem is echter dat haar column hem ook diep geraakt heeft…

Een Recept voor Succes is een nieuwe titel van Fanflicks, een jonge uitgeverij uit Amsterdam die zich specialiseert in het uitgeven van fan fictie verhalen. Fan fictie is een relatief nieuwe stroming in de hedendaagse literatuur, bestaande uit unieke verhalen die real world beroemdheden combineren met fictionele verhaallijnen.

Fans die dergelijke verhalen schrijven, doen dit uit een passie voor zowel schrijven als hun idolen, met geen enkel ander belang dan het delen van hun fantasieën voor het plezier van verwante zielen. Fanflicks is fan van deze fans, en heeft het haar missie gemaakt om hun verhalen te verspreiden naar een groter publiek.

Fanflicks wil met de winst die gemaakt wordt op de verhalen schrijvers nog meer ondersteunen: door hen gratis workshops, trainingen en lezingen aan te bieden. Daarnaast wordt met de aankoop van elk boek Stichting Make-A-Wish Nederland gesponsord, die 10% van de verkoopprijs van elk verhaal ontvangt. Op die manier laat Fanflicks niet alleen de wens van haar schrijvers, maar ook de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. 

Een Recept voor Succes (Hannah Goldschild) is voor € 7,50 als paperback of e-boek verkrijgbaar via www.fanflicks.nl. 10% van de verkoopprijs gaat naar Stichting Make-A-Wish Nederland.

----------
Niet voor publicatie:
 

Hannah Goldschild is beschikbaar voor (e-mail/telefonische) interviews. Ook kunnen wij op aanvraag boeken leveren voor recensies en/of weggeefacties.

Voor meer informatie: Sharai Hoekema (sharai@fanflicks.nl)Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.