Winkelmandje 0

Persbericht: 'Vergeet-Me-Niet' vanaf vandaag verkrijgbaar!

#Vergeet-Me-Niet Fanflicks Laurianne Aerts Milestone Persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 17 juni 2017 

Nadat een jaar geleden haar debuut Droomleven van een Fangirl verscheen, geeft de uit Herentals (België) afkomstige schrijfster Laurianne Aerts vandaag haar tweede boek uit: getiteld Vergeet-Me-Niet. Dit boek valt wederom in het fanfictie-genre, met een hoofdrol voor de tieneridolen van de Australische band 5 Seconds of Summer.

“Ik heb geprobeerd om de karakters een beetje te inspireren op hoe ze in het echt lijken te zijn, en van daaruit verder te werken,’ zegt Aerts hierover.

Dit boek is echter veel meer dan een fanfictie alleen – het is een vlotte, dromerige Young Adult titel die de lezer vanaf de eerste pagina meetrekt. De beeldend omschreven scènes en het constant terugkerende thema van bloemen en hun betekenis geeft het verhaal een extra lading; terwijl de grappige, verrassende karakters het hart van iedere lezer zonder problemen zal weten te stelen.

‘Waar vind ik een Michael?’ vroeg Quizlet-gebruiker CloudyDays zich af na het lezen van het verhaal. En niet zonder reden: dit bandlid speelt namelijk een prominente, vertederende rol in het verhaal van de 17-jarige Scarlett, die al haar hele leven van de ene naar de andere plek verhuist. Ze krijgt hierdoor nauwelijks de kans om vriendschap te sluiten met haar constant wisselende klasgenoten. Na de zoveelste verhuizing heeft ze dan ook geen hoge verwachtingen van haar nieuwe omgeving.

Haar nieuwe omgeving lijkt daar anders over te denken! Enter Michael, een van haar nieuwe klasgenoten, die het tot zijn missie gemaakt lijkt te hebben om haar te leren kennen. Ook al wil ze er eerst niets van weten, toch weet hij met een stroom aan bloemen langzaam haar hart te winnen. Zeker als elk van deze bloemen een unieke boodschap blijkt te hebben…

Vergeet-Me-Niet is een nieuwe titel van Fanflicks, een jonge uitgeverij uit Amsterdam die zich specialiseert in het uitgeven van fan fictie verhalen. Fan fictie is een relatief nieuwe stroming in de hedendaagse literatuur, bestaande uit unieke verhalen die real world beroemdheden combineren met fictionele verhaallijnen.

Fans die dergelijke verhalen schrijven, doen dit uit een passie voor zowel schrijven als hun idolen, met geen enkel ander belang dan het delen van hun fantasieën voor het plezier van verwante zielen. Fanflicks is fan van deze fans, en heeft het haar missie gemaakt om hun verhalen te verspreiden naar een groter publiek.

Fanflicks wil met de winst die gemaakt wordt op de verhalen schrijvers nog meer ondersteunen: door hen gratis workshops, trainingen en lezingen aan te bieden. Daarnaast wordt met de aankoop van elk boek het DreamCATchers kattenadoptie-café gesponsord, die 10% van de verkoopprijs van elk verhaal ontvangt. Op die manier laat Fanflicks niet alleen de wens van haar schrijvers, maar ook de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. 

Droomleven van een Fangirl (Laurianne Aerts) is voor € 7,50 als paperback verkrijgbaar via www.fanflicks.nl. 10% van de verkoopprijs gaat naar DreamCATchers, het kattenadoptiecafé in Gent.

-----
Niet voor publicatie:

Laurianne Aerts is beschikbaar voor (e-mail/telefonische) interviews. Ook kunnen wij op aanvraag boeken leveren voor recensies en/of weggeefacties. 

Voor meer informatie:
Sharai Hoekema (sharai@fanflicks.nl)Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.