Winkelmandje 0

'Liefdeslessen van een IJskoningin': Persbericht

#Liefdeslessen Fanflicks Milestone Mira Noir Persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 15 december 2015

Na even wachten kunnen de fans van schrijfster Mira Noir (pseudoniem) nu dieper in de door haar verzonnen wereld duiken, waar ook haar eerste titel Onzichtbaar op z’n Iers uit voortkwam – al is het deze keer vanuit een compleet ander perspectief! In haar tweede boek, getiteld Liefdeslessen van een IJskoningin, komen karakters Niall Horan en Sarah Hart ook nog even langs – al ligt de focus hierin op hoofdkarakter Jade Cienega.

Deze dame wordt wakker nadat zij twee jaar lang in coma heeft gelegen door een verschrikkelijk ongeluk. Haar lichaam is inmiddels veranderd in dat van een achttienjarige – maar in haar hart is ze nog steeds het zestienjarige meisje van voor het ongeluk, die het wil gaan maken als actrice in de filmindustrie. Haar trots en ambitie werken alleen averechts: zeker als ze merkt dat acteren lastiger is dan ze gedacht had, en emoties tonen een zeldzaamheid van haar blijkt te zijn.

Wanneer ze uit het niets een kleine rol scoort als figurant in een videoclip van de boyband One Direction, grijpt ze deze kans met beide handen aan. Zelfs als ze ervoor naar Mauritius moet vliegen – en als ze daarvoor in de nabijheid moet zijn van de mysterieuze Zayn Malik, die zijn eigen geheimen lijkt te hebben; maar ook de eerste persoon lijkt te zijn die haar hart raakt.

Net zoals zijn voorganger, is Liefdeslessen van een IJskoningin een aanrader voor elke young adult liefhebber: het verhaal speelt razendsnel in op de angsten en het onbegrip van iemand die haar leven even helemaal kwijt lijkt te zijn – en wisselt dit af met exotische bestemmingen, droge humor en mysterische gebeurtenissen terwijl Jade probeert te achterhalen wat er precies gebeurd is, twee jaar geleden.

Liefdeslessen van een IJskoningin is een titel van Fanflicks, een jonge uitgeverij uit Amsterdam die zich specialiseert in het uitgeven van fan fictie verhalen. Fan fictie is een relatief nieuwe stroming in de hedendaagse literatuur, bestaande uit unieke verhalen die real world beroemdheden combineren met fictionele verhaallijnen.

Fans die dergelijke verhalen schrijven, doen dit uit een passie voor zowel schrijven als hun idolen, met geen enkel ander belang dan het delen van hun fantasieën voor het plezier van verwante zielen. Fanflicks is fan van deze fans, en heeft het haar missie gemaakt om hun verhalen te verspreiden naar een groter publiek.

Fanflicks wil met de winst die gemaakt wordt op de verhalen schrijvers nog meer ondersteunen: door hen gratis workshops, trainingen en lezingen aan te bieden. Daarnaast wordt met de aankoop van elk boek Stichting Make-A-Wish Nederland gesponsord, die 10% van de verkoopprijs van elk verhaal ontvangt. Op die manier laat Fanflicks niet alleen de wens van haar schrijvers, maar ook de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen.

Liefdeslessen van een IJskoningin (Mira Noir) is voor € 7,50 als paperback of e-boek verkrijgbaar via www.fanflicks.nl. 10% van de verkoopprijs gaat naar Stichting Make-A-Wish Nederland.

----------
Niet voor publicatie:
Mira Noir is beschikbaar voor (e-mail/telefonische) interviews. Ook kunnen wij op aanvraag boeken leveren voor recensies en/of weggeefacties.

Voor meer informatie: Sharai Hoekema (sharai@fanflicks.nl)Ouder bericht Nieuwer bericht


  • Pepper op

    Superbly ilinimnatlug data here, thanks!


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.