Winkelmandje 0

"Ik heb plezier gehad tijdens het lezen!" (Recensie #DRO)

#Fangirl Fanflicks Laurianne Aerts Recensie Social media

Ah! Chantal van de website Coffee 'nd Cookie heeft een leuke recensie op haar website geplaatst over het debuutboek van Laurianne Aerts, Droomleven van een Fangirl. Zij gaf het 3 sterren: ondanks dat ze het gevoel had dat ze iets te oud voor het boek was, heeft ze er toch enorm van genoten. Dat vinden we altijd fijn om te horen: dus dank, Chantal!

"Dit verhaal lijkt geschreven voor een iets jongere doelgroep dan Olivia zelf. Olivia is achttien, maar de manier hoe ze met situaties (vooral op liefdesgebied) omgaat, is nog redelijk kinderlijk. Dit kan zowel een plus- als een minpunt zijn, dat ligt aan het referentiekader van de lezer, maar opvallend is het wel. Voor mij was het te afwachtend, te onzeker, maar het past aan de andere kant ook wel weer bij Olivia."

Chantal concludeert dat het verhaal desondanks een perfecte aanvulling in de boekenkast is voor een fan van 5SOS of het fanfictie-genre:

"Het las heerlijk weg en ik heb plezier gehad tijdens het lezen. Daar draait het allemaal om, toch? Zeker een aanrader als je fan bent van fanficties of van een bepaalde (boy)band, omdat het dan erg herkenbaar zal zijn."

Lees de rest van de recensie hier!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.