Winkelmandje 0

Reveal: kaft van Anna Beyens' 'Achttien'

#Achttien Anna Beyens Cover Fanflicks Pre-order

Nog maar veertien jaar oud, en nu al je debuutboek uitbrengen: het gaat binnenkort de realiteit worden voor Anna Beyens. Achttien ligt op dit moment bij de drukker en zal binnen een paar weken gereed zijn. 

Daarom is het onderhand tijd voor de grote #reveal van de kaft van dit heerlijk dromerige tienerboek over YouTube-ster Rayan (oftewel Una Gize) en Aimée. Hun liefde staat - net zoals 18, trouwens - in de sterren geschreven. Verder zien we beide karakters op een bankje in het donkere park, in het holst van de nacht, met enkel nog een snackbar aan de overkant van de straat open.

Dit is 'm:

Binnenkort zal de pre-order van Achttien van Anna Beyens live gaan, dus houd onze webstore goed in de gaten.

-----

Aimée heeft tot nu toe niet bepaald een gemakkelijk leven gehad, om het nog zacht uit te drukken. Als ze op een middag haar vriendje Nick betrapt met een ander, heeft ze er dan ook helemaal genoeg van. In een impulsieve bui besluit ze de eerste trein te nemen die vertrekt – en die naar Mechelen blijkt te gaan.

Gewapend met enkel wat snel bij elkaar geraapte bezittingen in haar rugzak en een nagenoeg lege bankrekening, is ze gedwongen haar eerste nacht door te brengen op een bankje in het park. Maar dan neemt er ineens, in het holst van de nacht, een jongen naast haar plaats. Hij stelt zich voor als Rayan en weigert haar alleen te laten.

De gok wagend dat hij niet een gestoorde psychopaat is, stemt Aimée ermee in om met hem mee naar huis te gaan. Een beslissing die een compleet nieuwe wereld voor haar doet opengaan – gevuld met YouTubers, vlogs en een zekere UnaGize.Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.