Winkelmandje 0

Reveal: Pre-order 'De Kleuren van de Zon'

#DKVDZ Fanflicks Hannah Goldschild Pre-order

Ennn... de pre-order van 'De Kleuren van de Zon', het nieuwste boek van Hannah Goldschild, staat inmiddels ook live in de webshop! En daarmee onthullen we direct vol trots de kaft - waarop het Volkswagen busje afgebeeld staat waarmee het hoofdkarakter over de Australische wegen scheurt...

Margaret is een doodnormale Australische tiener. Ze woont in de buitenwijken van Melbourne, samen met haar ietwat overbezorgde alleenstaande moeder, houdt van Bruce Springsteen en tekenen, en heeft net haar high school diploma gehaald. Om dit te vieren, gaat ze twee weken lang met haar twee beste vriendinnen op een roadtrip in de Greasy Honker, een door henzelf opgepimpt Volkswagen busje.

Met een koelbox vol Cherry Cola en een handschoenenkastje gevuld met cd’s beginnen ze aan hun avontuur. Na een aantal dagen vol natuur, benzinepompen en campings eindigt dit echter abrupt langs een snelweg in de middle-of-nowhere, wanneer er vlak voor hun neus een busje tegen de vangrail knalt. 

De inzittenden blijken een aantal jongens die op weg zijn naar Sydney. Omdat hun auto total loss is, bieden de meiden hen een lift aan in de Greasy Honker – niet wetende dat dit een draai aan hun vakantie zal geven die ze van tevoren niet hadden zien aankomen.

Dit boek is het laatste deel in het drieluik van Hannah over One Direction. Benieuwd? Op de pre-order pagina kun je alvast de eerste 5 pagina's van het boek lezen, gratis en voor niets!

De verwachte releasedatum van 'De Kleuren van de Zon' is 21 augustus.Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.