Winkelmandje 0

Reveal: #Zomerkriebels kaft

#Zomerkriebels Cover Fanflicks Pre-order Solange Litjes

Hoera, het is eindelijk zomer! En bij de zomer hoort natuurlijk een extra zomers boek. Vol trots presenteren we de nieuwste titel van Solange Litjes, dat uitgegeven wordt onder de naam Zomerkriebels!

Dit heerlijk zonnige verhaal vertelt over Yara en Luke, broer en zus uit Sydney, die met hun familie op vakantie gaan naar Turkije. Eenmaal aangekomen in hun all-inclusive resort, maken ze al snel kennis met Calum, Ashton, Michael, en diens nichtje Christey.

Ze beloven elkaar deze zomer de beste ooit te maken. Maar zal dit nog steeds lukken als Yara haar gevoelens voor Ashton voor de rest probeert te verstoppen, en Christey steeds vijandiger tegen haar begint te doen?

De kaft van Zomerkriebels past perfect bij deze vakantiesfeer. We zien de jongens, Yara en Christey rondom een kampvuur op het strand. 

Benieuwd? Neem dan hier een kijkje op de productpagina van Zomerkriebels. Als je 'm nu bestelt in de pre-order, zul je het direct bij release ontvangen - en kan het nog heerlijk mee in je koffer op vakantie!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.