Winkelmandje 0

#Schrijververtelt: Solange over knuffels, Hyves en Quizlet

#Schrijververtelt Fanflicks Schrijvers Solange Litjes

In dit nieuwe item, #schrijververtelt, leggen wij geregeld vragen voor aan onze schrijfsters. Dit kan gaan over hun eigen leven, over hun boek(en), hun hobbies en andere schrijftips...De eerste schrijfster voor wie we een vraag hebben, is Solange Litjes

HOE BEN JE OOIT BEGONNEN MET SCHRIJVEN?

Solange: "Schrijven doe ik al van kleins af aan, met en zonder vriendinnen. Ik las ze altijd voor aan mijn knuffels. Later werd dit mijn zusje of mijn buurmeisje, en ook was mijn klas vaak de dupe van de verhalen die mijn beste vriendin en ik schreven.  Inmiddels is het alweer ruim 6 jaar geleden dat ik verhalen op social media begon te plaatsen, met natuurlijk jongens van de (boy)bands waar ik fan van ben in de hoofdrol. Ik ben met fanfictie begonnen toen ik fan werd van One Direction. Ik heb mezelf toen aangesloten bij een Hyves-groep die plaatjes deelde van de band. Zo leerde ik een meisje kennen. We hadden een leuk gesprek en dit ging over onze hobby’s, waaronder dus schrijven. Zij heeft me toen doorverwezen naar de site; Quizlet. En zo is mijn verslaving aan schrijven écht begonnen!"

 

Ook een vraag voor (een van) onze schrijvers? Stuur deze dan op naar info@fanflicks.nl. Wie weet beantwoorden zij binnenkort jouw vraag!Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.