Winkelmandje 0

Nieuws — Webstore

FAQ: Is er een minimum of maximum leeftijd?

Fanflicks FAQ Webstore

Schrijvers vragen zich wel eens af of er een minimum of maximum leeftijd is voor het aanmelden van je verhaal bij Fanflicks. Goede vraag, zeker relevant! Het korte antwoord is 'nee'. Handig, toch? Of je nu 9 of 99 bent, als je verhaal goed is, doet de rest er voor ons niet zoveel toe. Op dit moment hebben we een aantal minderjarige schrijvers onder contract, maar ook wat schrijvers die al tegen of in de dertig zijn. Wel kunnen er, afhankelijk van je leeftijd, soms wat extra praktische zaken afgehandeld moeten worden. Zo mag je als minderjarige (onder de 18...

Verder lezen →


Afwezigheid eind maart

Algemeen Planning Webstore

Wegens omstandigheden zullen er in de komende weken geen bestellingen uitgestuurd kunnen worden. Alle bestellingen die vanaf 13 maart geplaatst worden, zullen daardoor niet verwerkt kunnen worden tot en met 31 maart. Onze excuses voor het ongemak. De geplaatste bestelling zal op 1 april verstuurd worden, waardoor je mag verwachten dat je het in de eerste dagen van april in huis zult hebben.

Verder lezen →


Bestel een gratis verrassingsboek!

Fanflicks Planning Verrassingsboek Webstore

Wil je ook eens vrijblijvend de boeken van onze uitgeverij uitproberen? Dan heb je geluk! Wij geven regelmatig 1 van onze boeken gratis weg om uit te proberen. Of je nu een boekblogger bent, een recensent, of gewoon een fanatieke lezer die af en toe iets over boeken deelt op social media. Het enige wat je betaalt is de verzendkosten van ons distributiecentrum naar jouw adres. That's it. De rest is voor onze rekening! Let op: de oplage is iedere keer weer beperkt, dus op = op.  Deze keer hebben we een heel bijzonder boek uitgelicht. Het is een van de meest meesleepende romances die we hebben,...

Verder lezen →


BTW-verhoging op Fanflicks boeken

Fanflicks Planning Webstore

Net zoals heel veel andere bedrijven, hebben wij ook te maken met de verhoging van het lage BTW-tarief in Nederland van 6% naar 9%. Dit lage BTW-tarief is ook van toepassing op boeken, waardoor we genoodzaakt zijn onze prijzen omhoog bij te stellen. Met onmiddellijke ingang zullen de prijzen van onze paperback-boeken verhoogd worden naar € 8,00 per stuk; en de prijzen van onze e-boeken naar € 2,50. Verzendkosten zullen vooralsnog gelijk blijven. De nieuwe tarieven zullen ook van toepassing zijn op de boeken die nog in de toekomst uitgegeven gaan worden. Bedankt voor je begrip!

Verder lezen →


Fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

Fanflicks Social media Webstore

We willen al onze volgers en fans ontzettend fijne feestdagen toewensen - en al het beste voor het komende jaar! Dat het maar een productief en boekenrijk nieuw jaar mag worden, vol met spannende boeken en inspirerende verhalen!

Verder lezen →