Winkelmandje 0

'Onzichtbaar op z'n Iers' tijdelijk uitverkocht

#OOZI Fanflicks Mira Noir Planning Webstore

Het zal de aandachtige volger van onze webstore al opgevallen zijn: de titel Onzichtbaar op z'n Iers van Mira Noir is op dit moment niet meer te bestellen. Tot onze trots kunnen we melden dat de eerste druk hiervan - alle duizend stuks - compleet uitverkocht zijn. 

 Aangezien schrijfster Mira naast een geweldige schrijfster ook nog een enorme perfectionist is (but we love her for it!) - is de nieuwe, aankomende tweede druk dan ook drastisch herzien. Nieuwe hoofdstukken, aangepaste scènes en verrassende nieuwe wendingen maken maar een klein deel uit van de veranderingen die hierin doorgevoerd zullen worden!

Ook was dit boek het allereerste boek wat wij uitgegeven hebben, als Fanflicks - dus ook voor ons was dit een kans om een hoop van de later geleerde lessen door te voeren; niet in de laatste plaats een grondigere final edit om de talloze flinke fouten die nog in de eerste druk zaten eruit te halen.

Dus, summing up: er komt een geweldige, nieuwe versie van Onzichtbaar op z'n Iers aan, maar hiervoor willen we wel vragen om jullie geduld: op dit moment wordt de laatste hand hieraan gelegd (ook iets met een nieuwe kaft... ssst!), en we hopen dat het eindresultaat half december beschikbaar zal zijn.Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.