Winkelmandje 0

Wedstrijd: Raad de verschillen!

#OOZI Actie Fanflicks Mira Noir Social media

Fragment uit de compleet herziene nieuwe versie van Mira Noir's 'Onzichtbaar op z'n Iers'! Kan een van de lezers van het eerste boek hier de verschillen in herkennen?

Wie er twee weet te vinden, wint een e-boek van de nieuwe editie! Reageer hieronder met je antwoord.

‘Dus...’ Zayn schraapt zijn keel en haalt me daarmee uit mijn gedachten. ‘Hij staat naast je, zeg je? Louis heeft ons al het één en ander verteld, maar...’
Ik knik, en werp een blik op Niall. ‘Eigenlijk springt hij naast me,’ zeg ik met een klein glimlachje.
Het is nog een understatement. Niall vliegt bijna door het plafond van enthousiasme. Hij vloog bij aankomst in het hotel meteen om de hals van de drie jongens. Althans, dat probeerde hij, want zoals verwacht ging hij dwars door ze heen. De beteuterde blik die hij me daarna toe schonk nam ik hoofdschuddend in ontvangst.
‘...en kijk Harry nou!’ ratelt Niall naast me. Hij bukt terwijl hij tegen me praat, aangezien ze mij op een lage, comfortabele stoel hebben geplaatst. Hierdoor voel ik af en toe het plastic van zijn regenpak tegen me aankomen.
Dit keer hebben we geen risico gekomen met zijn kleding – als het moest, dan zou Niall volledig bedekt zijn. Toegegeven, hij ziet er een beetje maf uit in een felrood regenpak – mijn vader heeft duidelijk geen schaamte – maar zijn vrienden zien hem toch niet.
‘Volgens mij plaagt Daniëlle hem nog steeds zo veel,’ vertrouwt hij me toe, alsof hij zijn vrienden vier maanden niet heeft gezien in plaats van een paar dagen. ‘Niet dat het erg is, want iedereen weet dat ze van hem houdt, maar het is wel heel grappig. Je zult wel zien, Sarah, als je ze eenmaal kent zijn het net een stel wilde -’ ‘Hij praat vast tegen je, of niet soms?’ vraagt Liam aan me met een onderzoekende uitdrukking op zijn gezicht. ‘Louis vertelde ons dat hij... onzichtbaar is?’
Ik knik. ‘Hij vertelt net tegen me hoe de relatie tussen Harry en Danny precies in elkaar zit.’ Ik stuur een meelevende blik naar Harry. ‘Blijkbaar hebben jullie elkaar ontmoet, doordat Danny koffie over je heen gooide tijdens een auditie?’
Harry’s mondhoeken trillen. ‘Heeft hij je dat net verteld?’ Ik maak een instemmend geluidje.

‘En we hebben het nog wel zo goed voor de roddelbladen verborgen gehouden,’ grinnikt Liam en Zayn trekt een wenkbrauw op.
‘Oh, en hij klaagt ook dat hij zin heeft om te eten,’ zeg ik en ik moet moeite doen om niet met mijn ogen naar Niall te rollen. Hij zou het inmiddels wel gewend moeten zijn dat hij niet kan eten.
De jongens voor me kijken me nadenkend aan. Ze vinden het volgens mij nog steeds een beetje moeilijk om te geloven dat Niall onzichtbaar is, maar ze reageren in elk geval een stuk toeschietelijker dan Noah had gedaan.
‘Goed, ik ben om,’ verklaart het zwartharige bandlid dan en hij slaat zijn handen in elkaar. ‘Dat klinkt precies als Niall.
‘Ja...’ zegt Harry langzaam en hij kijkt onderzoekend om zich heen. ‘Waar staat hij nu precies?’
‘Rechts van Sarah. Hij leunt praktisch op haar,’ zegt een nieuwe stem dan – en de overige bandleden draaien zich als één man om naar de deuropening, waar Louis staat. Niall gaat verbouwereerd iets rechterop staan.
Louis glimlacht om onze reacties en komt verder de kamer in gelopen. Hij steekt een hand naar me uit. ‘Leuk je te ontmoeten, Sarah. Ik vroeg me al af wie de persoon is die Niall zolang bezig heeft weten te houden.’
Ik werp een blik op Niall, die gebiologeerd naar Louis staart – alsof hij moeite heeft deze nieuwe informatie te verwerken – en neem dan Louis’ hand aan. Hij schudt hem even en richt zich dan tot Niall. ‘Geen warm welkom, Horan? Dat valt me van je tegen.’
Niall zegt niks, maar schuifelt dichter naar mij toe. Hij buigt zich weer voorover en fluistert in mijn oor: ‘Sprak hij net tegen mij?’ Ik knik ernstig. ‘Hij sprak net tegen jou.’Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.