Winkelmandje 0

Zoveel nieuwe recensies in de webstore!

Fanflicks Recensie Social media Webstore

Wat dacht je van deze, die we onlangs ontvingen voor het boek Weet Je Nog? van Shana De Winter?

Aldus Shana zelf, "ik blijf het zo leuk vinden om dit soort berichten te lezen! Dus, bedankt Lisa, voor je fijne recensie!" 

Of deze, ook van Lisa, voor Solange Litjes' Lief Dagboek, waarop Solange reageerde: "Het doet me echt goed om zulke reacties te lezen. Ik vind het fijn als mensen me vertellen wat ze van mijn boeken vinden, zodat ik er voor de komende boeken weer rekening mee kan houden. En stiekem ook onwijs leuk dat ze positief zijn. Dat geeft me toch wel een goed gevoel. (;"

Het blijft dus altijd leuk om te lezen wat onze lezers nu echt van de boeken vinden! En, gelukkig, zijn de reacties tot nu toe altijd geweldig positief. Dank, Lisa, voor deze twee mooie recensies - en dank voor al die andere mensen die de moeite hebben genomen om een recensie achter te laten op onze website!

Heb jij ook onlangs een van onze boeken gelezen en heb je daar iets leuks over te vertellen? Op de productpagina in deze webwinkel kun je jouw beoordeling achterlaten, zoals Lisa ook gedaan heeft.Ouder bericht Nieuwer bericht


Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties eerst goedgekeurd moeten worden voordat ze op de pagina verschijnen.